Drobečková navigace

ÚVOD > ŠKOLNÍ JÍDELNA > Jídelníček

 

JÍDELNÍČEK
od 11. 02. do 15. 02. 2019
Den Svačinka/Oběd Alergeny
     
Pondělí 

Bílý jogurt, cereálie 

01,07

Polévka rajská

 
Krůtí prsa na přírodní způsob, rýže, zelný salát  01
     
Úterý  Raženka, rajčatová pomazánka s vejci  01,03 
Polévka drožďová  
Vepřové kostky na kmíně, vařené brambory  01,03,09 
     
Středa  Chléb kmínový, šunková pěna  01,07 
Polévka hovězí vývar s těstovinovou rýží  
Krupička sypaná perníkem  01,07 
     
Čtvrtek Chléb Šumava, máslo, vysočina 01,07 
Polévka květáková  
Boloňské špagety  01,07 
     
Pátek  Rohlík, pomazánka z rybiček v tomatě   
Polévka hrstková  
Sekaná pečeně, bramborová kaše, kompot  01,07 

Změna jídelníčku vyhrazena.

Vedoucí školní jídelny: Nováková Hana

Seznam alergenů:

01 - obiloviny obsahující lepek (1a - pšenice, 1b - žito, 1c - ječmen, 1d - oves, 1e - špalda, 1f - kamut)
02 - korýši 
03 - vejce
04 - ryby
05 - podzemnice olejná (arašídy)
06 - sójové boby
07 - mléko
08 - skořápkové plody (8a - mandle, 8b - lískové ořechy, 8c - vlašské ořechy, 8d - kešu ořechy, 8e - pekanové          ořechy, 8f - para ořechy, 8g - pistácie, 8h - makadamie)
09 - celer
10 - hořčice
11 - sezamová semena
12 - oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2)
13 - vlčí bob (lupina)
14 - měkkýši

16. 2. Ljuba

Zítra: Miloslava

zvonění.JPG

 

prázdniny.JPG