Drobečková navigace

ÚVOD > ŠKOLNÍ JÍDELNA > Jídelníček

 

JÍDELNÍČEK
od 22. 04. do 26. 04. 2019
Den Svačinka/Oběd Alergeny
     
Pondělí 

Velikonoční pondělí

 

 

 
   
     
Úterý  Raženka, máslo, plátkový sýr 01,07 
Polévka fazolová  
Rybí filé na másle, bramborová kaše, kompot 01,04,07 
     
Středa  Chléb, pomazánka z kuřecího masa 01,07
Polévka brokolicová  
Vepřová pečeně, rýže, mrkvový salát 01,07
     
Čtvrtek Žitný chléb, valašská pomazánka 01,07 
Polévka hovězí vývar s tarhoňou  
Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík  01,07 
     
Pátek  Rohlík, ovocný jogurt  
Polévka žampionový krém, krutonky 01,03,07 
Zapečené těstoviny s kuřecím masem   

Změna jídelníčku vyhrazena.

Vedoucí školní jídelny: Nováková Hana

Seznam alergenů:

01 - obiloviny obsahující lepek (1a - pšenice, 1b - žito, 1c - ječmen, 1d - oves, 1e - špalda, 1f - kamut)
02 - korýši 
03 - vejce
04 - ryby
05 - podzemnice olejná (arašídy)
06 - sójové boby
07 - mléko
08 - skořápkové plody (8a - mandle, 8b - lískové ořechy, 8c - vlašské ořechy, 8d - kešu ořechy, 8e -             pekanové  ořechy, 8f - para ořechy, 8g - pistácie, 8h - makadamie)
09 - celer
10 - hořčice
11 - sezamová semena
12 - oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2)
13 - vlčí bob (lupina)
14 - měkkýši

23. 4. Vojtěch

Zítra: Jiří

zvonění.JPG

 

prázdniny.JPG